FAQ Jademy

Care sunt modalitățile de plată?

In general nu acceptam achitarea prin rate, dar se poate discuta dupa caz. Daca se alegea optiunea prin rate, la taxa stabilita se va adauga si o prima de risc.

Am trecut testul de selectie. Care e procedura de inscriere?

Semnam contractul, va eliberam factura proforma in baza careia veti face ordinul de plata in format fizic sau electronic la banca. In decurs de cateva zile va confirmam tranzactia, dupa care va eliberam factura fiscala. Felicitari, sunteti student in cadrul Java Bootcamp!

De ce nu aveti stabilita o data fixa de inceput pentru curs?

Pentru ca spre deosebire de alte scoli IT, noi selectam candidatii in urma unui proces de recrutare. Prin urmare, este dificil sa estimam daca vom gasi numarul minim de candidati potrivit pana la o anumita data apriori stabilita. De aceea, data de incepere a cursului este flexibila. Aceasta insa nu va depasi niciodata luna in care s-a decis sa inceapa cursul.

Curs

Nu am inteles exact ce este cu certificarea Oracle?

Sustinerea examenului de certificare Oracle este optionala, noi o lasam la latitudinea cursantilor. Examenul nu este sustinut la sediul Jademy, cei care sunt interesati trebuie sa se inscrie independent de Jademy. Daca se opteaza pentru sustinerea acestui examen in termen de 3 luni de la absolvire, Jademy se angajeaza sa deconteze costurile asociate cu certificarea, cu conditia promovarii.

Predati si alte limbaje de programare?

Nu, deocamdata doar Java. Vrem sa facem un singur lucru, dar sa-l facem bine.

Trebuie sa aduc notebook-ul meu?

Da.

Programa Analitica

Trebuie sa studiez si individual sau e suficient lucrul la ore?

Da, trebuie! Da, trebuie! Nu e greseala, am scris de doua ori ca sa evidentiem importanta acestui raspuns. Programarea se invata prin foarte multa practica.

Ce concepte din Java vom studia?

Conceptele studiate sunt prezentate in curricula specifica fiecarui curs.

Se poate invata programare daca urmez programul complet Jademy?

Da. Nu conteaza atat de mult durata propriu zisa, cat numarul orelor de studiu individual si la curs. Fie ca te decizi sa urmezi cele 3 module de Java, fie ca urmezi Modulul de Incepatori si cursul Java Bootcamp, materia predata echivaleaza cu studiul in cadrul a 2 cursuri pe parcursul unui 1 an de zile la universitate.

Cat de bine voi sti limbajul de programare Java dupa cele 3 module?

Dupa terminare se poate ajunge la un nivel minim necesar ca sa poti fi angajat pe o pozitie de junior. Ca si in celelalte domenii insa, pentru a ajunge la un nivel inalt de cunoastere/expertiza va trebui sa depui un efort sustinut si continuu.

Angajare

In ce conditii ma ajutati sa-mi gasesc un loc de munca?

Pentru a fi eligibil sa beneficiezi de asistenta pe care o oferim pentru gasirea unui loc de munca trebuie sa obtii un prag minim de trecere de 50% la examenele propuse pe durata cursului. Mai multe detalii cu privire la structura examenelor si evaluare vei regasi in contract sau la sesiunile noastre de informare.

Cum selectati cursantii pentru plasarea la interviuri?

Rezultatele inregistrate la curs sunt necesare, dar nu suficiente. Conteaza la fel de mult si abilitatile interpersonale, atitudinea persoanei, dar si sinergia intre profilul candidatului si cerintele fisei de post. Prin urmare, decizia de selectie a candidatilor pentru interviuri este discretionara si ne apartine in totalitate.

Care este probabilitatea sa-mi gasesc un loc de munca ca programator dupa absolvirea acestui curs?

Foarte mare, daca veti munci si veti asimila cu succes conceptele predate. In Romania, programatorii juniori JAVA sunt foarte cautati.