Despre Jademy

Cine suntem?

Jademy este partener si Centru Educational Autorizat ORACLE din Romania

In linie cu standardele Oracle, Jademy garanteaza calitatea instruirii ca parte a programului 100% student satisfaction.

O parte din lista companiilor unde s-au angajat alumni nostri: IBM, EA Games, Deutsche Bank, Siveco, Endava, ING, Capgemini, Unicredit Business Integrated Solutions, Accenture, SAP, Softvision, Qualysoft, IT Smart Systems, ByteMobile, Mysis, Posta Romana, Binovate, BPM Wave, Cloud Research, PJ Interactive, Kelly Communications (UK), Tech Gap Solutions, Vauban, Forward Software, Tellence Technologies, RCS&RDS, Mindit, Comtec Net

 

Prima scoala informala de IT din Romania care ofera cursuri intensive in formatul "Coding Bootcamp"

Vezi Oferta de Cursuri

Cea mai activa scoala IT care depune eforturi pentru a-si angaja studentii cu rezultate bune

Vezi Testimoniale Video

Rezultate

Absolventii nostrii s-au angajat (cu si fara ajutorul Jademy) in peste 50 de companii de renume

In cadrul cursurilor pe care le organizam feedback-ul general pentru instructori este >8,5 (din 10)

Din punct de vedere statistic, ≈50% din cursanti reusesc sa absolve cu rezultate bune, iar din acestia ≈75% se angajeaza in decurs de 3 luni de la absolvire

Am sustinut cursuri corporate la sediul unora dintre cele mai mari corporatii IT din Romania si la nivel global

Cui ne adresam?

Pentru a facilita parcursul tau de reorientare in cariera am dezvoltat un portofoliu de cursuri care-ti vor permite sa dai curs ambitiilor tale de viitor dezvoltator software. Trebuie doar sa-ti doresti sa inveti un limbaj de programare sau o tehnologie noua.

Cursurile Jademy sunt concepute pe diferite niveluri de cunoastere si programe orare astfel incat pot sa acomodeze aproape orice categorie de persoane. Iata care sunt categoriile de cursuri disponibile. Vezi care ti se potriveste cel mai bine, alege un curs din aceasta categorie si aplica, sau ia legatura cu noi daca ai nevoie de mai multe detalii:

Indiferent de calificarile si experienta ta profesionala, 1. Disciplina 2. Etica in munca 3. Motivatia (nu doar cea financiara) si 4. Vointa de fier sunt calitatile fara de care nu vei reusi sa inveti programare, chiar avand la dispozitie cele mai bune materiale si cei mai exceptionali instructori posibili.

Vezi cursurile

De ce?

Misiunea noastra este de a oferi suportul necesar pentru formarea, recalificarea si accelerarea profesionala cu succes a persoanelor talentate in domeniul IT.

Desi la prima vedere o astfel de schimbare poate parea anevoioasa, decizia de a iesi din zona de confort este pasul cel mai important in acest demers de reorientare in cariera. 

Cum e la noi?

Un lucru e sigur: ne straduim sa fie mereu mai bine! Suntem aici ca sa te ghidam si sa iti acordam tot sprijinul de care ai nevoie pentru a ajunge unde ti-ai propus si sa dai start-ul carierei tale in programare. Trainerii nostri te sustin 100% in atingerea obiectivului cu materiale si instruire la cele mai inalte standarde, noi te ajutam cu workshop-uri pe partea de cariera si orice griji sau dificultati intampini, suntem aici pentru tine. Ne este foarte draga comunitatea de absolventi pe care am creat-o si pastram legatura si dupa finalizarea cursurilor organizand evenimente de tip meet-up, hackathon etc. Abia asteptam sa te cunoastem si sa devii si tu parte din aceasta comunitate!

Vezi Jademy pe Instagram

Facilitati

Metrou/RATB in apropiere
Sala de relaxare
Bucatarie
Sala de sport

Avantaje competitive

Elibereaza diplome de participare ORACLE

Obtine discount-uri pentru continut si certificari ORACLE

Organizeaza in numele Oracle atat cursuri publice, cat si private

Partener ORACLE si Centru Educational Autorizat Oracle

Organizeaza cursuri intensive

Cursuri corporate

Cursuri online

* Oferta Jademy este restransa la cursuri Java si Javascript, in timp ce alte scoli informale de IT ofera diversitate ce implica cursuri de design, UX, etc.