Vezi toate cursurile

Open Office Hours (Gratuit)

Această ședință este GRATUITĂ atât pentru actualii cursanți Jademy, dar și pentru cei care încă nu s-au hotărât dacă să urmeze un curs de programare sau nu. Office Hours este oportunitatea ideală să afli dacă locul tău este în bancă alături de viitorii programatori ai României.

Aplica la curs

Program

Sambata: 10:00 - 14:00

Durata

4 ore

Discuta cu actualii cursanti Jademy, care iti pot raspunde la orice nelamurire legata de cursuri.

Participa gratuit la acest curs unde vei putea sa vezi cum se desfasoara o sesiune.

Descriere

Sâmbătă, 8 iulie, între orele 10:00 și 14:00, te invităm la Jademy pentru Open Office Hours. In această întâlnire vom aborda diverse subiecte de programare, în special legate de cele mai bune practici necesare pentru dezvoltarea aplicațiilor Web în Java. Sesiunea este destinată cursanților actuali Jademy, iar conceptele abordate în cadrul acesteia vor fi alese în funcție de curricula cursurilor în desfășurare.

Această ședință este GRATUITĂ atât pentru actualii cursanți Jademy, dar și pentru cei care încă nu s-au hotărât dacă să urmeze un curs de programare sau nu. Office Hours este oportunitatea ideală să afli dacă locul tău este în bancă alături de viitorii programatori ai României. Dacă știi deja că vrei o carieră în IT, dar îți lipsesc cunoştințele în domeniu, vino să vezi cum decurge o sesiune de curs la Jademy. Apoi, în urma unei programări pe site și a unui scurt interviu, te putem ajuta să faci o evaluare și să decidem împreună care dintre programele noastre de pregătire ți se potrivește cel mai bine în funcție de noțiunile pe care deja le deții.

În urma unui mail de confirmare, te aşteptăm sâmbătă, de la 10:00, la sediul nostru unde se țin cursurile, pe strada Iacob Felix 55, în imediata vecinatate a stației de metrou Piața Victoriei.

Avantaje

Grad de retinere al cunostintelor mai mare datorita caracterului intensiv si accelerat al cursului

.

Beneficii

Formatul Cursului

Program: Sambata, intre 10 si 14
Durata: 4 ore
Volum de studiu: 4h
Numar maxim de studenti: -
Curricula: -
Taxa: -
Urmatorul curs: 8 iulie

Metode de plata

  • Transfer bancar
  • Depunere numerar la banca

Reduceri

Intrebari frecvente

Vezi toate Q&A-urile