Vezi toate cursurile

Java Seral

Iti doresti sa inveti programare dar esti prins cu munca si orarul incarcat nu iti permite urmarea modulului pntru incepatori? Nicio problema, la tine ne-am gandit cand am conceput acest curs si ne propunem sa te ajutam sa inveti programare pe parcursul celor 6 luni, fara graba si fara sa iti dai peste cap programul de la munca.

Aplica la curs

Program

Luni: 18:30 - 21:30

Joi: 18:30 - 21:30

24 saptamani

Acces la produsele Oracle

Reduceri la toata gama de produse ORACLE (ex. abonamente de studiu digitale)

Diploma de participare

Diploma de participare ORACLE care atesta faptul ca ati urmat cursuri de instruire la standarde internationale

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Teoria este bine explicata, foarte usor de inteles, conceptele sunt prezentate foarte bine de instructor. Nu am avut un background in IT si m-am descurcat foarte bine la curs. Dupa parerea mea, daca vrei intr-adevar o cariera pe partea de dezvoltare in Java, cursul acesta e extrem de bun, teoria este bine imbinata cu practica, abordarea instructorilor Jademy este usor de inteles, se explica foarte bine, trebuie doar sa iti dai interesul, adica sa inveti.
Parere Ionut Spalatelu

Descriere

Coding bootcamp-ul este o modalitate de instruire eficienta care s-a dezvoltat pe fondul crizei globale a fortei de munca in IT. Obiectivul unui astfel de program este reconversia profesionala a persoanelor talentate in IT.

Jademy este prima scoala informala de IT care organizeaza astfel de cursuri intensive cu studiu accelerat in Romania, acum si in parteneriat cu ORACLE. Inca de la inceputuri, am depus eforturi considerabile pentru a-i ajuta pe absolventii cu rezultate academice bune sa obtina un loc de munca pe pozitii de junior Java developer si nu numai, in pofida faptului ca nu detin studii superioare de specialitate. Astfel am reusit sa dezvoltam o retea vasta de parteneri in randul companiilor de profil care au recrutat absolventii nostri si continua sa o faca cautand studentii Jademy pe Linkedin, contactandu-i prin intermediul nostru, prin recomandari sau alte platforme de recrutare.

Acest tip de curs este recomandat persoanelor care au capacitatea intelectuala de a asimila foarte repede conceptele si informatiile noi si pot face fata unui volum sustinut de munca. Avand in vedere caracterul intensiv al cursului, pentru maximizarea rezultatelor nu recomandam potentialilor studenti implicarea in alte activitati sau angajarea (fie si part time) pe durata studiului coding bootcamp.

Avantaje

Grad de retinere al cunostintelor mai mare datorita caracterului intensiv si accelerat al cursului

Scurt-circuitarea

Beneficii

Kituri complete Oracle
Java Fundamentals / Java Programmer / Developing Applications with Java EE
Suport de Curs
Acces la suportul de curs si platforma de studiu Jademy, chiar si dupa absolvire
Reduceri
Reduceri substantiale la intreaga oferta de servicii si produse Oracle
Decontare
Decontarea cheltuielilor aferente sustinerii certificarii Oracle, in cazul in care promovezi examenul
Consiliere cariera
Work-shopuri de cariera in care sa inveti cum sa redactezi un CV si cum sa te prezinti la interviu.
Recomandari
Sprijin constant in obtinerea unui loc de munca prin recomandarea candidatului la interviuri in cadrul companiilor de specialitate
Avantaje calitative
Instructori certificati si acreditati ORACLE, cu experinta in multinationale si poriecte complexe
Orar flexibil
Depunem eforturi constante pentru a ajusta programul orar, durata cursului, precum si volumul total de studiu
Certificare
Reduceri pentru sustinerea certificarii Oracle (Java Certified Associate Programmer)

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Nu stiam absolut nimic despre programare, tot ce vazusem era o carte de C++ si mi s-a parut ceva foarte foarte greu. Am cautat ceva pe o perioada mai indelungata, nu doar o saptamana, si unde sa am traineri care sa imi poata explica sau raspunde la intrebari. As repeta cursul, cred ca mi-as fixa anumite informatii la care inca am de lucru, dar o sa invat in continuare, nu m-as opri si nu ma opresc aici.
Parere Ana Maria Nicu

Formatul Cursului

Program: luni, joi 18:30 - 21:30
Durata: 24 saptamani
Volum de studiu: 144h
Numar maxim de studenti: 17
Curricula: Vezi Curricula
Taxa: 5350 RON
Urmatorul curs: Martie 2017

Metode de plata

  • Transfer bancar
  • Depunere numerar la banca

Reduceri

Plata in rate Java Seral

Poti efectua plata in cinci rate egale (prima la 5 zile dupa semnarea contractului si urmatoarele la aproximativ cate o luna de zile) cu valoarea de 1190 RON

Platile efctuate in perioada promotionala "Early Bird" beneficiaza de o reducere in valoare de 250 RON.

Reducerea Early Bird va fi luata in consideratie doar daca plata va fi efectuata in intervalul perioadei promotionale, indiferent de data la care a fost semnat contractul. La plata in rate, reducerea "Early Bird" nu se aplica.

Persoanele care au mai urmat un curs Jademy beneficiaza de o reducere in valoare de 300 RON

Reducerile nu se cumuleaza. Cei care beneficiaza de reducerea de modul, nu mai pot beneficia si de alta reducere.

Inscrie-te cu prietenul tau la curs si beneficiati impreuna de o reducere in valoare de 5% din taxa toatala.

Intrebari frecvente

Ce reprezinta certificarea Oracle?

Certificarea Oracle Certified Associate (OCA) este recunoscuta la nivel international si se elibereaza in urma sustinerii unui test destul de dificil la un centru autorizat Pearson Vue. Cursurile Jademy nu urmaresc in mod direct pregatirea cursantilor pentru obtinerea acestei certificari, dar parcurgerea cursului Modul Intermediari sau Coding Bootcamp reprezinta aproximativ 80% din cunostintele necesare pentru obtinerea unui scor bun la aceasta certificare. Pe canalul nostru de Youtube veti gasi opiniile mai multor absolventi care au reusit sa obtina aceasta certificare atat de dorita si totodata importanta.

Predati si alte limbaje de programare?

Nu, deocamdata doar Java. Vrem sa facem un singur lucru, dar sa-l facem bine.

Trebuie sa aduc notebook-ul meu?

Recomandam acest lucru si majoritatea cursantilor isi aduc propriile echipamente.

Trebuie sa studiez si individual sau e suficient lucrul la ore?

Da, trebuie! Da, trebuie! Nu e greseala, am scris de doua ori ca sa evidentiem importanta acestui raspuns. Programarea se invata prin foarte multa practica.

Ce concepte din Java vom studia?

Conceptele studiate sunt prezentate in curricula specifica fiecarui curs.

Care este probabilitatea sa-mi gasesc un loc de munca ca programator dupa absolvire?

Dupa un "track" complet (Modul Incepatori + Modul Intermediari / Modul Incepatori +Coding Bootcamp) probabilitatea este foarte mare sa obtii un loc de munca sau cel putin un internship. Contextul pietei are un rol determinant in aceasta situatie. Java este cel mai utilizat limbaj de programare la nivel global si foarte solicitat si pe plan local. Multi angajatori IT au recrutat absolventi Jademy si recunosc calitatea serviciilor noastre, ceea ce ar putea reprezenta un avantaj in procesul de recrutare.

Care parcurs de studiu este cel mai bun?

Cel care ti se potriveste. Fiecare optiune parcurge aproximativ aceeasi materie. Difera doar structura cursurilor (durata, program, intensitate studiu) astfel incat sa se plieze pe disponibilitatea fiecarui participant. Iata toate variantele posibile pe care le poti urma in cadrul cursurilor Jademy, pentru a ajunge la un nivel minim acceptat pentru angajare. Modul Incepatori => Modul Intermediari Modul Incepatori => Coding Bootcamp Incepatori Online +Trainer => Intermediari Online +Trainer

Cat de bine voi sti limbajul de programare Java dupa parcurgerea programei analitice Jademy (2 cursuri)?

Dupa absolvire se poate ajunge la un nivel minim necesar pentru a fi angajat pe o pozitie de junior sau in cadrul unui internship. Ca si in celelalte domenii insa, pentru a ajunge la un nivel inalt de cunoastere/expertiza, va trebui sa depui un efort sustinut si continuu.

Vezi toate Q&A-urile

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
La inceput a fost foarte greu fiindca a trebuit sa imi schimb modul de gandire si sa invat practic o limba noua. Cu rabdare si perseverenta, am ajuns sa ma descurc foarte bine, am invatat si lucrat foarte mult si acasa, in afara orelor de la Jademy. Mediul de la curs a fost foarte placut, am fost foarte incantat de instructori. Nu as face nimic diferit, sunt foarte multumit de ce am invatat. […] Am inceput sa imi caut un job dupa examenul final si dupa interviuri la 5 companii diferite, am fost angajat ca Junior Java Developer.
Parere Cristian Budeanu
Aplica la curs