Vezi toate cursurile

Java Seral Incepatori

Iti doresti sa inveti programare dar esti prins cu munca si orarul incarcat nu iti permite urmarea modulului pntru incepatori? Nicio problema, la tine ne-am gandit cand am conceput acest curs si ne propunem sa te ajutam sa inveti programare pe parcursul celor 12 saptamani, fara graba si fara sa iti dai peste cap programul de la munca.

Aplica la curs

Program

Luni: 18:30 - 21:30

Miercuri: 18:30 - 21:30

Durata

12 saptamani

Acces la produsele Oracle

Reduceri la toata gama de produse ORACLE (ex. abonamente de studiu digitale)

Calitatea Instruirii

Incearca acum un curs gratuit Open Office Hours si incepe sa studiezi Java din pre-course

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Teoria este bine explicata, foarte usor de inteles, conceptele sunt prezentate foarte bine de instructor. Nu am avut un background in IT si m-am descurcat foarte bine la curs. Dupa parerea mea, daca vrei intr-adevar o cariera pe partea de dezvoltare in Java, cursul acesta e extrem de bun, teoria este bine imbinata cu practica, abordarea instructorilor Jademy este usor de inteles, se explica foarte bine, trebuie doar sa iti dai interesul, adica sa inveti.
Parere Ionut Spalatelu

Descriere

Coding bootcamp-ul este o modalitate de instruire eficienta care s-a dezvoltat pe fondul crizei globale a fortei de munca in IT. Obiectivul unui astfel de program este reconversia profesionala a persoanelor talentate in IT.

Jademy este prima scoala informala de IT care organizeaza astfel de cursuri intensive cu studiu accelerat in Romania, acum si in parteneriat cu ORACLE. Inca de la inceputuri, am depus eforturi considerabile pentru a-i ajuta pe absolventii cu rezultate academice bune sa obtina un loc de munca pe pozitii de junior Java developer si nu numai, in pofida faptului ca nu detin studii superioare de specialitate. Astfel am reusit sa dezvoltam o retea vasta de parteneri in randul companiilor de profil care au recrutat absolventii nostri si continua sa o faca cautand studentii Jademy pe Linkedin, contactandu-i prin intermediul nostru, prin recomandari sau alte platforme de recrutare.

Acest tip de curs este recomandat persoanelor care au capacitatea intelectuala de a asimila foarte repede conceptele si informatiile noi si pot face fata unui volum sustinut de munca pe durata a cel putin 12 saptamani. Avand in vedere caracterul intensiv al cursului (cate 4h zilnic), pentru maximizarea rezultatelor nu recomandam potentialilor studenti implicarea in alte activitati sau angajarea (fie si part time) pe durata studiului coding bootcamp.

Avantaje

Grad de retinere al cunostintelor mai mare datorita caracterului intensiv si accelerat al cursului

Scurt-circuitarea

Beneficii

Kituri complete Oracle
Java Fundamentals / Java Programmer / Developing Applications with Java EE
Suport de Curs
Acces la suportul de curs si platforma de studiu Jademy, chiar si dupa absolvire
Reduceri
Reduceri substantiale la intreaga oferta de servicii si produse Oracle
Decontare
Decontarea cheltuielilor aferente sustinerii certificarii Oracle, in cazul in care promovezi examenul
Avantaje calitative
Grad de retinere al cunostintelor mai mare datorita caracterului intensiv si accelerat al cursului
Orar flexibil
Depunem eforturi constante pentru a ajusta programul orar, durata cursului, precum si volumul total de studiu
Certificare
Reduceri pentru sustinerea certificarii Oracle (Java Certified Associate Prgorammer) 1Z0-808
Open Office Hours (Gratuit)
Daca nu esti convins de cum se desfasoara cursurile noastre, te invitam sa participi gratuit la o sesiune de Office Hours, unde vor fi explicate niste concepte de programare. Pentru detalii ia legatura cu noi la contact@jademy.ro
Precourse
Incepe chiar acum sa inveti programare cu o varianta mai simplificata a programei de la Modul Incepatori: https://goo.gl/xOvZRG

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Nu stiam absolut nimic despre programare, tot ce vazusem era o carte de C++ si mi s-a parut ceva foarte foarte greu. Am cautat ceva pe o perioada mai indelungata, nu doar o saptamana, si unde sa am traineri care sa imi poata explica sau raspunde la intrebari. As repeta cursul, cred ca mi-as fixa anumite informatii la care inca am de lucru, dar o sa invat in continuare, nu m-as opri si nu ma opresc aici.
Parere Ana Maria Nicu

Formatul Cursului

Program: luni, miercuri 18:30 - 21:30
Durata: 12 saptamani
Volum de studiu: 72h
Numar maxim de studenti: 17
Curricula: Vezi Curricula
Taxa: 2750 RON
Urmatorul curs: 8 Mai 2017

Metode de plata

  • Numerar sau POS la sediu
  • Card Avantaj
  • Transfer bancar
  • Depunere numerar la banca

Reduceri

Plata in rate Java Seral

Poti efectua plata in 3 (trei) rate egale (prima la 5 zile dupa semnarea contractului si urmatoarele la aproximativ cate o luna de zile) cu valoarea de 1050 RON

Persoanele care au mai urmat un curs Jademy beneficiaza de o reducere in valoare de 300 RON

Reducerile nu se cumuleaza. Cei care beneficiaza de reducerea de modul, nu mai pot beneficia si de alta reducere

Inscrie-te cu prietenul tau la curs si beneficiati impreuna de o reducere in valoare de 5% din taxa toatala

Intrebari frecvente

Care sunt modalitățile de plată?

In general nu acceptam achitarea prin rate, dar se poate discuta dupa caz. Daca se alegea optiunea prin rate, la taxa stabilita se va adauga si o prima de risc.

Am trecut testul de selectie. Care e procedura de inscriere?

Semnam contractul, va eliberam factura proforma in baza careia veti face ordinul de plata in format fizic sau electronic la banca. In decurs de cateva zile va confirmam tranzactia, dupa care va eliberam factura fiscala. Felicitari, sunteti student in cadrul Java Bootcamp!

Nu am inteles exact ce este cu certificarea Oracle?

Sustinerea examenului de certificare Oracle este optionala, noi o lasam la latitudinea cursantilor. Examenul nu este sustinut la sediul Jademy, cei care sunt interesati trebuie sa se inscrie independent de Jademy. Daca se opteaza pentru sustinerea acestui examen in termen de 3 luni de la absolvire, Jademy se angajeaza sa deconteze costurile asociate cu certificarea, cu conditia promovarii.

De ce nu aveti stabilita o data fixa de inceput pentru curs?

Pentru ca spre deosebire de alte scoli IT, noi selectam candidatii in urma unui proces de recrutare. Prin urmare, este dificil sa estimam daca vom gasi numarul minim de candidati potrivit pana la o anumita data apriori stabilita. De aceea, data de incepere a cursului este flexibila. Aceasta insa nu va depasi niciodata luna in care s-a decis sa inceapa cursul.

Predati si alte limbaje de programare?

Nu, deocamdata doar Java. Vrem sa facem un singur lucru, dar sa-l facem bine.

Trebuie sa aduc notebook-ul meu?

Da.

Trebuie sa studiez si individual sau e suficient lucrul la ore?

Da, trebuie! Da, trebuie! Nu e greseala, am scris de doua ori ca sa evidentiem importanta acestui raspuns. Programarea se invata prin foarte multa practica.

Ce concepte din Java vom studia?

Conceptele studiate sunt prezentate in curricula specifica fiecarui curs.

In ce conditii ma ajutati sa-mi gasesc un loc de munca?

Pentru a fi eligibil sa beneficiezi de asistenta pe care o oferim pentru gasirea unui loc de munca trebuie sa obtii un prag minim de trecere de 50% la examenele propuse pe durata cursului. Mai multe detalii cu privire la structura examenelor si evaluare vei regasi in contract sau la sesiunile noastre de informare.

Cum selectati cursantii pentru plasarea la interviuri?

Rezultatele inregistrate la curs sunt necesare, dar nu suficiente. Conteaza la fel de mult si abilitatile interpersonale, atitudinea persoanei, dar si sinergia intre profilul candidatului si cerintele fisei de post. Prin urmare, decizia de selectie a candidatilor pentru interviuri este discretionara si ne apartine in totalitate.

Care este probabilitatea sa-mi gasesc un loc de munca ca programator dupa absolvirea acestui curs?

Foarte mare, daca veti munci si veti asimila cu succes conceptele predate. In Romania, programatorii juniori JAVA sunt foarte cautati.

Se poate invata programare daca urmez programul complet Jademy?

Da. Nu conteaza atat de mult durata propriu zisa, cat numarul orelor de studiu individual si la curs. Fie ca te decizi sa urmezi cele 3 module de Java, fie ca urmezi Modulul de Incepatori si cursul Java Bootcamp, materia predata echivaleaza cu studiul in cadrul a 2 cursuri pe parcursul unui 1 an de zile la universitate.

Cat de bine voi sti limbajul de programare Java dupa cele 3 module?

Dupa terminare se poate ajunge la un nivel minim necesar ca sa poti fi angajat pe o pozitie de junior. Ca si in celelalte domenii insa, pentru a ajunge la un nivel inalt de cunoastere/expertiza va trebui sa depui un efort sustinut si continuu.

Vezi toate Q&A-urile

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
La inceput a fost foarte greu fiindca a trebuit sa imi schimb modul de gandire si sa invat practic o limba noua. Cu rabdare si perseverenta, am ajuns sa ma descurc foarte bine, am invatat si lucrat foarte mult si acasa, in afara orelor de la Jademy. Mediul de la curs a fost foarte placut, am fost foarte incantat de instructori. Nu as face nimic diferit, sunt foarte multumit de ce am invatat. […] Am inceput sa imi caut un job dupa examenul final si dupa interviuri la 5 companii diferite, am fost angajat ca Junior Java Developer.
Parere Cristian Budeanu