Vezi toate cursurile

Java Online +Trainer

Java Online +Trainer Invata bazele esentiale ale limbajului de programare Java cu ajutorul cursului nostru online.Orele se desfasoara live,in mediul virtual.Astfel,poti invata cu usurinta Java de acasa sau de la birou,in fata calculatorului,fiind instruit de unul din profesorii nostril in timp real.

Aplica la curs

Descriere

Coding bootcamp-ul este o modalitate de instruire eficienta care s-a dezvoltat pe fondul crizei globale a fortei de munca in IT. Obiectivul unui astfel de program este reconversia profesionala a persoanelor talentate in IT.

Jademy este prima scoala informala de IT care organizeaza astfel de cursuri intensive cu studiu accelerat in Romania, acum si in parteneriat cu ORACLE. Inca de la inceputuri, am depus eforturi considerabile pentru a-i ajuta pe absolventii cu rezultate academice bune sa obtina un loc de munca pe pozitii de junior Java developer si nu numai, in pofida faptului ca nu detin studii superioare de specialitate. Astfel am reusit sa dezvoltam o retea vasta de parteneri in randul companiilor de profil care au recrutat absolventii nostri si continua sa o faca cautand studentii Jademy pe Linkedin, contactandu-i prin intermediul nostru, prin recomandari sau alte platforme de recrutare.

Acest tip de curs este recomandat persoanelor care au capacitatea intelectuala de a asimila foarte repede conceptele si informatiile noi si pot face fata unui volum sustinut de munca pe durata a cel putin 12 saptamani. Avand in vedere caracterul intensiv al cursului (cate 4h zilnic), pentru maximizarea rezultatelor nu recomandam potentialilor studenti implicarea in alte activitati sau angajarea (fie si part time) pe durata studiului coding bootcamp.

Avantaje

Beneficii

Formatul Cursului

Program:

Cursul dureaza 6 saptamani,4 ore pe zi petrecute online alaturi de 40 de studenti monitorizati de unul din profesionistii nostril.De asemenea,recomandam alte 4 ore de practica,pe cont propriu,pentru a eficientiza procesul de invatare.

Durata:
Volum de studiu:
Numar maxim de studenti:
Curricula:
Taxa:
Urmatorul curs:

Metode de plata

  • Numerar sau POS la sediu
  • Card Avantaj
  • Transfer bancar
  • Depunere numerar la banca

Reduceri

Intrebari frecvente

Vezi toate Q&A-urile