Vezi toate cursurile

Java Intermediari Online +Trainer

Acest curs este o continuare a celui de baza, Java Incepatori. Cursul este destinat persoanelor vor sa-si aprofundeze cunostintele de programare pentru o eventuala recalificare sau accelerare profesionala. Durata programului (16 saptamani) permite un grad de comprehensiune al cunostintelor foarte ridicat. Cursul se desfasoara live, fiind instruit in timp real de unul din profesorii nostri.

Aplica la curs

Program

luni, marti, joi 19:00 - 22:00 / miercuri 19:00 - 22:00, sambata 10:00 -16:00

 

Durata

16 saptamani

Acces la produsele Oracle

Reduceri la toata gama de produse ORACLE (ex. abonamente de studiu digitale)

Calitatea Instruirii

Iti garantam un feedback >8,5. Incearca acum un curs gratuit  si incepe sa studiezi Java din pre-course

 

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Teoria este bine explicata, foarte usor de inteles, conceptele sunt prezentate foarte bine de instructor. Nu am avut un background in IT si m-am descurcat foarte bine la curs. Dupa parerea mea, daca vrei intr-adevar o cariera pe partea de dezvoltare in Java, cursul acesta e extrem de bun, teoria este bine imbinata cu practica, abordarea instructorilor Jademy este usor de inteles, se explica foarte bine, trebuie doar sa iti dai interesul, adica sa inveti.
Parere Ionut Spalatelu

Descriere

Acest curs este o continuare a celui de baza, Java Incepatori. Cursul este destinat persoanelor vor sa-si aprofundeze cunostintele de programare pentru o eventuala recalificare sau accelerare profesionala. Durata programului (16 saptamani) permite un grad de comprehensiune al cunostintelor foarte ridicat. Cursul se desfasoara live, fiind instruit in timp real de unul din profesorii nostri.

Avantaje

Fiind primul centru de training acreditat ORACLE, ai garantia calitatii procesului de instruire.

Din confortul casei tale inveti de la practicieni cu experienta.  Accesezi de oriunde materialele de studiu cat si instructorii.

Beneficii

Reduceri
Reduceri substantiale la intreaga oferta de servicii si produse Oracle
Consiliere cariera
Work-shopuri de cariera in care sa inveti cum sa redactezi un CV si cum sa te prezinti la interviu.
Certificare
Reduceri pentru sustinerea certificarii Oracle (Java Certified Associate Programmer)

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Nu stiam absolut nimic despre programare, tot ce vazusem era o carte de C++ si mi s-a parut ceva foarte foarte greu. Am cautat ceva pe o perioada mai indelungata, nu doar o saptamana, si unde sa am traineri care sa imi poata explica sau raspunde la intrebari. As repeta cursul, cred ca mi-as fixa anumite informatii la care inca am de lucru, dar o sa invat in continuare, nu m-as opri si nu ma opresc aici.
Parere Ana Maria Nicu

Formatul Cursului

Program: 19:00 - 22:00 / 10:00 -16:00
Durata: 16 saptamani
Volum de studiu: 144h
Numar maxim de studenti: 16
Curricula: Vezi Curricula
Taxa: 5450 RON
Urmatorul curs: 6 iulie

Metode de plata

  • Transfer bancar
  • Depunere numerar la banca

Reduceri

Plata in rate

Poti efectua plata in 3 (trei) rate lunare, prima la 5 zile dupa semnarea contractului.

In perioada promotionala "Early Bird" beneficiezi de o reducere de 300 RON.

Reducerea Early Bird se aplica daca plata va fi efectuata cum minim 30 zile inainte de inceperea cursului. La plata in rate, reducerea "Early Bird" nu se aplica.

Ai mai urmat un curs Jademy? Beneficiezi de o reducere in valoare de 300 RON

Aceasta reducere nu se cumuleaza cu promotia Early Bird.

Inscrie-te cu prietenul tau la curs si beneficiati fiecare de o reducere in valoare de 150 RON.

Intrebari frecvente

Ce reprezinta certificarea Oracle?

Certificarea Oracle Certified Associate (OCA) este recunoscuta la nivel international si se elibereaza in urma sustinerii unui test destul de dificil la un centru autorizat Pearson Vue. Cursurile Jademy nu urmaresc in mod direct pregatirea cursantilor pentru obtinerea acestei certificari, dar parcurgerea cursului Modul Intermediari sau Coding Bootcamp reprezinta aproximativ 80% din cunostintele necesare pentru obtinerea unui scor bun la aceasta certificare. Pe canalul nostru de Youtube veti gasi opiniile mai multor absolventi care au reusit sa obtina aceasta certificare atat de dorita si totodata importanta.

Predati si alte limbaje de programare?

Nu, deocamdata doar Java. Vrem sa facem un singur lucru, dar sa-l facem bine.

Trebuie sa aduc notebook-ul meu?

Recomandam acest lucru si majoritatea cursantilor isi aduc propriile echipamente.

Trebuie sa studiez si individual sau e suficient lucrul la ore?

Da, trebuie! Da, trebuie! Nu e greseala, am scris de doua ori ca sa evidentiem importanta acestui raspuns. Programarea se invata prin foarte multa practica.

Ce concepte din Java vom studia?

Conceptele studiate sunt prezentate in curricula specifica fiecarui curs.

Care este probabilitatea sa-mi gasesc un loc de munca ca programator dupa absolvire?

Dupa un "track" complet (Modul Incepatori + Modul Intermediari / Modul Incepatori +Coding Bootcamp) probabilitatea este foarte mare sa obtii un loc de munca sau cel putin un internship. Contextul pietei are un rol determinant in aceasta situatie. Java este cel mai utilizat limbaj de programare la nivel global si foarte solicitat si pe plan local. Multi angajatori IT au recrutat absolventi Jademy si recunosc calitatea serviciilor noastre, ceea ce ar putea reprezenta un avantaj in procesul de recrutare.

Care parcurs de studiu este cel mai bun?

Cel care ti se potriveste. Fiecare optiune parcurge aproximativ aceeasi materie. Difera doar structura cursurilor (durata, program, intensitate studiu) astfel incat sa se plieze pe disponibilitatea fiecarui participant. Iata toate variantele posibile pe care le poti urma in cadrul cursurilor Jademy, pentru a ajunge la un nivel minim acceptat pentru angajare. Modul Incepatori => Modul Intermediari Modul Incepatori => Coding Bootcamp Incepatori Online +Trainer => Intermediari Online +Trainer

Cat de bine voi sti limbajul de programare Java dupa parcurgerea programei analitice Jademy (2 cursuri)?

Dupa absolvire se poate ajunge la un nivel minim necesar pentru a fi angajat pe o pozitie de junior sau in cadrul unui internship. Ca si in celelalte domenii insa, pentru a ajunge la un nivel inalt de cunoastere/expertiza, va trebui sa depui un efort sustinut si continuu.

Vezi toate Q&A-urile

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
La inceput a fost foarte greu fiindca a trebuit sa imi schimb modul de gandire si sa invat practic o limba noua. Cu rabdare si perseverenta, am ajuns sa ma descurc foarte bine, am invatat si lucrat foarte mult si acasa, in afara orelor de la Jademy. Mediul de la curs a fost foarte placut, am fost foarte incantat de instructori. Nu as face nimic diferit, sunt foarte multumit de ce am invatat. […] Am inceput sa imi caut un job dupa examenul final si dupa interviuri la 5 companii diferite, am fost angajat ca Junior Java Developer.
Parere Cristian Budeanu
Aplica la curs