Vezi toate cursurile

Java Modul Incepatori

Acest curs dureaza 8 saptamani in varianta cursurilor de seara. Programa analitica este conceputa astfel incat sa consolideze bazele programarii in Java, pregatindu-i pe cursanti pentru dezvoltarea eficienta a unor abilitati de programare mai avansate, fie urmand cursul Modul Intermediari sau cursul Coding Bootcamp!

Aplica la curs

Program

luni, marti, joi 18:30 - 21:30 / miercuri 18:30 - 21:30, sambata 9:00 -15:00

 

Durata

8 saptamani

Acces la produsele Oracle

Reduceri la toata gama de produse ORACLE (ex. abonamente de studiu digitale)

Calitatea Instruirii

Iti garantam un feedback >8,5. Incearca acum un curs gratuit  si incepe sa studiezi Java din pre-course

 

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Nu aș putea caracteriza cursul prin ușor sau greu, ci mai degrabă frumos și interesant, multe informatii pe minut , dar asemenea pieselor dintr-un puzzle, individual nu spun mereu ceva, dar împreună îți oferă o imagine de ansamblu. Sfatul meu: Nu o face pentru că trebuie, fa-o pentru că îți place. Învață, caută, întreabă. Caută logica din programare, nu trebuie memorată, trebuie înteleasă. Lucrează cât mai mult, la curs, dar și în afara acestuia. Încearcă să faci proiecte mici, learn by doing. Vor fi momente în care o să pară foarte dificil; nu te da bătut, amintește-ți de ce ai început să înveți. Și cel mai important: Have fun!
Parere Ovidiu Enescu

Descriere

Acest curs dureaza 6 saptamani in variata de dimineata si 8 saptamani pentru cele organizate seara. Programa analitica este conceputa astfel incat sa cimenteze bazele programarii in Java, pregatindu-i pe cursanti pentru dezvoltarea eficienta a unor abilitati de dezvoltare mai avansate, fie in cadrul cursului Modul Intermediari sau Coding Bootcamp!

Avantaje

Atat materialele de studiu, cat si instructorii, sunt acreditate ORACLE

Acces la suportul de curs si platforma de studiu Jademy, chiar si dupa absolvire

Beneficii

Certificare
Reduceri pentru sustinerea certificarii Oracle (Java Certified Associate Programmer)
Precourse
Iti punem la dispozitie acest curs gratuit pentru a intelege mai bine ce inseamna programarea IT si daca este pentru tine: https://goo.gl/xOvZRG
100% satisfaction
Fiind partener ORACLE, garantam calitatea instruirii (feedback >8,5) conform programului 100% student satisfaction

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Nu stiam absolut nimic despre programare, tot ce vazusem era o carte de C++ si mi s-a parut ceva foarte foarte greu. Am cautat ceva pe o perioada mai indelungata, nu doar o saptamana, si unde sa am traineri care sa imi poata explica sau raspunde la intrebari. As repeta cursul, cred ca mi-as fixa anumite informatii la care inca am de lucru, dar o sa invat in continuare, nu m-as opri si nu ma opresc aici.
Parere Ana Maria Nicu

Formatul Cursului

Program:

luni, marti, joi 18:30-21:30 /   miercuri 18:30-21:30, sambata 9:00-15:00

Durata:

8 saptamani

Volum de studiu:

72h

Numar maxim de studenti:

16

Curricula: Vezi Curricula
Taxa:

3450 RON 

Urmatorul curs:

TBD 

Metode de plata

  • Transfer bancar
  • Depunere numerar la banca

Reduceri

Plata in rate Modul Incepatori

Poti efectua plata in doua rate, prima in valoare de 2000 RON la semnarea contractului si a doua la jumatatea cursului.

Persoanele care au mai urmat un curs Jademy beneficiaza de o reducere in valoare de 300 RON

Aceasta reducere nu se cumuleaza cu promotia Early Bird.

Inscrie-te cu prietenul tau la curs si beneficiati fiecare de o reducere in valoare de 150 RON.

Reducerea Early Bird

Reducerea Early Bird va fi luata in considerare doar daca plata va fi efectuata cu o luna inainte de inceperea cursului, indiferent de data la care a fost semnat contractul. La plata in rate, reducerea "Early Bird" nu se aplica.

Intrebari frecvente

Ce reprezinta certificarea Oracle?

Certificarea Oracle Certified Associate (OCA) este recunoscuta la nivel international si se elibereaza in urma sustinerii unui test destul de dificil la un centru autorizat Pearson Vue. Cursurile Jademy nu urmaresc in mod direct pregatirea cursantilor pentru obtinerea acestei certificari, dar parcurgerea cursului Modul Intermediari sau Coding Bootcamp reprezinta aproximativ 80% din cunostintele necesare pentru obtinerea unui scor bun la aceasta certificare. Pe canalul nostru de Youtube veti gasi opiniile mai multor absolventi care au reusit sa obtina aceasta certificare atat de dorita si totodata importanta.

Predati si alte limbaje de programare?

Nu, deocamdata doar Java. Vrem sa facem un singur lucru, dar sa-l facem bine.

Trebuie sa aduc notebook-ul meu?

Recomandam acest lucru si majoritatea cursantilor isi aduc propriile echipamente.

Trebuie sa studiez si individual sau e suficient lucrul la ore?

Da, trebuie! Da, trebuie! Nu e greseala, am scris de doua ori ca sa evidentiem importanta acestui raspuns. Programarea se invata prin foarte multa practica.

Ce concepte din Java vom studia?

Conceptele studiate sunt prezentate in curricula specifica fiecarui curs.

Care este probabilitatea sa-mi gasesc un loc de munca ca programator dupa absolvire?

Dupa un "track" complet (Modul Incepatori + Modul Intermediari / Modul Incepatori +Coding Bootcamp) probabilitatea este foarte mare sa obtii un loc de munca sau cel putin un internship. Contextul pietei are un rol determinant in aceasta situatie. Java este cel mai utilizat limbaj de programare la nivel global si foarte solicitat si pe plan local. Multi angajatori IT au recrutat absolventi Jademy si recunosc calitatea serviciilor noastre, ceea ce ar putea reprezenta un avantaj in procesul de recrutare.

Care parcurs de studiu este cel mai bun?

Cel care ti se potriveste. Fiecare optiune parcurge aproximativ aceeasi materie. Difera doar structura cursurilor (durata, program, intensitate studiu) astfel incat sa se plieze pe disponibilitatea fiecarui participant. Iata toate variantele posibile pe care le poti urma in cadrul cursurilor Jademy, pentru a ajunge la un nivel minim acceptat pentru angajare. Modul Incepatori => Modul Intermediari Modul Incepatori => Coding Bootcamp Incepatori Online +Trainer => Intermediari Online +Trainer

Cat de bine voi sti limbajul de programare Java dupa parcurgerea programei analitice Jademy (2 cursuri)?

Dupa absolvire se poate ajunge la un nivel minim necesar pentru a fi angajat pe o pozitie de junior sau in cadrul unui internship. Ca si in celelalte domenii insa, pentru a ajunge la un nivel inalt de cunoastere/expertiza, va trebui sa depui un efort sustinut si continuu.

Vezi toate Q&A-urile

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Nu visam sa lucrez in IT. Credeam ca trebuie sa fii foarte bun la matematica si ca daca nu ai inceput din liceu informatica, nu mai ai nici o sansa. [...] Este nevoie de vointa si rabdare. La inceput am trecut prin multe frustrari, aveam impresia ca nu progresez deloc. Dar cu timpul privind in urma si vazand cate am reusit sa invat, am prins curaj si mi-am dat seama ca singura chestie de care am nevoie este sa persist.
Parere Adrian Buciuman
Aplica la curs