Vezi toate cursurile

Java Coding Bootcamp

Java Bootcamp, concept nou de instruire intensiva IT se adreseaza persoanelor care vor sa invete sau sa se specializeze in programare, dar in acelasi timp isi doresc o alternativa mai rapida la cursurile serale sau de weekend. Participarea in cadrul acestui program presupune prezenta zilnica.

Aplica la curs

Program

Luni: 09:00 - 13:00

Marti: 09:00 - 13:00

Miercuri: 09:00 - 13:00

Joi: 09:00 - 13:00

Vineri: 09:00 - 13:00

Durata

8 saptamani

Acces la produsele Oracle

Reduceri la toata gama de produse ORACLE (ex. abonamente de studiu digitale)

Calitatea Instruirii

Incearca acum un curs gratuit Open Office Hours si incepe sa studiezi Java din pre-course

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Dupa ce te obisnuiesti cu programarea si vezi cat de frumoasa e, nu mai vrei sa faci altceva. La 2-3 luni, m-am angajat ca Junior Developer la Enterprise Concept si ma descurc foarte bine. Daca incercam sa invat pe cont propriu si nu veneam la Jademy nu as fi lucrat acum ca developer. […] Daca vii aici doar pentru a face bani, nu vei invata foarte multe, deci fa-o fiindca iti place, vino cu o atitudine pozitiva si apuca-te sa inveti programare!
Parere Claudiu Neacsu

Descriere

Coding bootcamp-ul este o modalitate de instruire eficienta care s-a dezvoltat pe fondul crizei globale a fortei de munca in IT. Obiectivul unui astfel de program este reconversia profesionala a persoanelor talentate in IT.

Jademy este prima scoala informala de IT care organizeaza astfel de cursuri intensive cu studiu accelerat in Romania, acum si in parteneriat cu ORACLE. Inca de la inceputuri, am depus eforturi considerabile pentru a-i ajuta pe absolventii cu rezultate academice bune sa obtina un loc de munca pe pozitii de junior Java developer si nu numai, in pofida faptului ca nu detin studii superioare de specialitate. Astfel am reusit sa dezvoltam o retea vasta de parteneri in randul companiilor de profil care au recrutat absolventii nostri si continua sa o faca cautand studentii Jademy pe Linkedin, contactandu-i prin intermediul nostru, prin recomandari sau alte platforme de recrutare.

Acest tip de curs este recomandat persoanelor care au capacitatea intelectuala de a asimila foarte repede conceptele si informatiile noi si pot face fata unui volum sustinut de munca. Avand in vedere caracterul intensiv al cursului, pentru maximizarea rezultatelor nu recomandam potentialilor studenti implicarea in alte activitati sau angajarea (fie si part time) pe durata studiului coding bootcamp.

Avantaje

Grad de retinere al cunostintelor mai mare datorita caracterului intensiv si accelerat al cursului

Scurt-circuitarea

Beneficii

Kituri complete Oracle
Java Fundamentals / Java Programmer / Developing Applications with Java EE
Suport de Curs
Acces la suportul de curs si platforma de studiu Jademy, chiar si dupa absolvire
Reduceri
Reduceri substantiale la intreaga oferta de servicii si produse Oracle
Decontare
Decontarea cheltuielilor aferente sustinerii certificarii Oracle, in cazul in care promovezi examenul
Consiliere cariera
Work-shopuri de cariera in care sa inveti cum sa redactezi un CV si cum sa te prezinti la interviu, printre altele
Recomandari
Sprijin constant in obtinerea unui loc de munca prin recomandarea candidatului la interviuri in cadrul companiilor de specialitate
Avantaje calitative
Grad de retinere al cunostintelor mai mare datorita caracterului intensiv si accelerat al cursului
Orar flexibil
Depunem eforturi constante pentru a ajusta programul orar, durata cursului, precum si volumul total de studiu
Certificare
Reduceri pentru sustinerea certificarii Oracle (Java Certified Associate Prgorammer) 1Z0-808

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
As mai face o data cursul, dar stiind ce stiu acum as trage mai mult de mine sa lucrez acasa, sa exersez cat mai mult si sa imi dezvolt cat mai multe proiecte fiindca am vazut ca asta se cauta. Viitorii cursanti trebuie sa fie constienti ca vin aici sa invete si nu sa fie invatati, ca trebuie sa lucreze foarte mult singuri acasa si sa nu lipseasca de la cursuri.
Parere Cristi Grigore

Formatul Cursului

Program: luni, marti, miercuri, joi, vineri 09:00 - 13:00
Durata: 8 saptamani
Volum de studiu: 160h
Numar maxim de studenti: 15
Curricula: Vezi Curricula
Taxa: 5950 RON
Urmatorul curs: Mai 2017

Metode de plata

  • Numerar sau POS la sediu
  • Card Avantaj
  • Transfer bancar
  • Depunere numerar la banca

Reduceri

Plata in rate Java Coding Bootcamp

Poti efectua plata in trei rate egale (prima la 5 zile dupa semnarea contractului, a doua dupa inceputul cursului si a treia dupa jumatatea acestuia) cu valoarea de 2100 RON

Platile efctuate in perioada promotionala "Early Bird" beneficiaza de o reducere in valoare de 250 RON.

Reducerea Early Bird va fi luata in consideratie doar daca plata va fi efectuata pana la 14 aprilie 2017, indiferent de data la care a fost semnat contractul. La plata in rate, reducerea "Early Bird" nu se aplica.

Persoanele care au mai urmat un curs Jademy beneficiaza de o reducere in valoare de 300 RON

Reducerile nu se cumuleaza. Cei care beneficiaza de reducerea de modul, nu mai pot beneficia si de alta reducere.

Inscrie-te cu prietenul tau la curs si beneficiati impreuna de o reducere in valoare de 5% din taxa toatala.

Intrebari frecvente

Care sunt modalitățile de plată?

In general nu acceptam achitarea prin rate, dar se poate discuta dupa caz. Daca se alegea optiunea prin rate, la taxa stabilita se va adauga si o prima de risc.

Am trecut testul de selectie. Care e procedura de inscriere?

Semnam contractul, va eliberam factura proforma in baza careia veti face ordinul de plata in format fizic sau electronic la banca. In decurs de cateva zile va confirmam tranzactia, dupa care va eliberam factura fiscala. Felicitari, sunteti student in cadrul Java Bootcamp!

Nu am inteles exact ce este cu certificarea Oracle?

Sustinerea examenului de certificare Oracle este optionala, noi o lasam la latitudinea cursantilor. Examenul nu este sustinut la sediul Jademy, cei care sunt interesati trebuie sa se inscrie independent de Jademy. Daca se opteaza pentru sustinerea acestui examen in termen de 3 luni de la absolvire, Jademy se angajeaza sa deconteze costurile asociate cu certificarea, cu conditia promovarii.

De ce nu aveti stabilita o data fixa de inceput pentru curs?

Pentru ca spre deosebire de alte scoli IT, noi selectam candidatii in urma unui proces de recrutare. Prin urmare, este dificil sa estimam daca vom gasi numarul minim de candidati potrivit pana la o anumita data apriori stabilita. De aceea, data de incepere a cursului este flexibila. Aceasta insa nu va depasi niciodata luna in care s-a decis sa inceapa cursul.

Predati si alte limbaje de programare?

Nu, deocamdata doar Java. Vrem sa facem un singur lucru, dar sa-l facem bine.

Trebuie sa aduc notebook-ul meu?

Da.

Trebuie sa studiez si individual sau e suficient lucrul la ore?

Da, trebuie! Da, trebuie! Nu e greseala, am scris de doua ori ca sa evidentiem importanta acestui raspuns. Programarea se invata prin foarte multa practica.

Ce concepte din Java vom studia?

Conceptele studiate sunt prezentate in curricula specifica fiecarui curs.

In ce conditii ma ajutati sa-mi gasesc un loc de munca?

Pentru a fi eligibil sa beneficiezi de asistenta pe care o oferim pentru gasirea unui loc de munca trebuie sa obtii un prag minim de trecere de 50% la examenele propuse pe durata cursului. Mai multe detalii cu privire la structura examenelor si evaluare vei regasi in contract sau la sesiunile noastre de informare.

Cum selectati cursantii pentru plasarea la interviuri?

Rezultatele inregistrate la curs sunt necesare, dar nu suficiente. Conteaza la fel de mult si abilitatile interpersonale, atitudinea persoanei, dar si sinergia intre profilul candidatului si cerintele fisei de post. Prin urmare, decizia de selectie a candidatilor pentru interviuri este discretionara si ne apartine in totalitate.

Care este probabilitatea sa-mi gasesc un loc de munca ca programator dupa absolvirea acestui curs?

Foarte mare, daca veti munci si veti asimila cu succes conceptele predate. In Romania, programatorii juniori JAVA sunt foarte cautati.

Se poate invata programare daca urmez programul complet Jademy?

Da. Nu conteaza atat de mult durata propriu zisa, cat numarul orelor de studiu individual si la curs. Fie ca te decizi sa urmezi cele 3 module de Java, fie ca urmezi Modulul de Incepatori si cursul Java Bootcamp, materia predata echivaleaza cu studiul in cadrul a 2 cursuri pe parcursul unui 1 an de zile la universitate.

Cat de bine voi sti limbajul de programare Java dupa cele 3 module?

Dupa terminare se poate ajunge la un nivel minim necesar ca sa poti fi angajat pe o pozitie de junior. Ca si in celelalte domenii insa, pentru a ajunge la un nivel inalt de cunoastere/expertiza va trebui sa depui un efort sustinut si continuu.

Vezi toate Q&A-urile

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Mi-a placut cursul fiindca are o structura bine organizata, stii clar unde incepi si unde termini. Ce gaseam eu online era foarte haotic, un pic de aici, un pic de-acolo...M-a ajutat foarte mult ce am invat la curs fiindca a fost baza de care aveam nevoie. Prin intermediul Jademy mi-am gasit job-ul. La firma respectiva am facut si un training in Milan. Viitori studenti trebuie sa fie siguri ca asta isi doresc, sa aiba ambitie si incredere in ei. E "doable" - asta vine de la cineva care a facut cu totul altceva in viata.
Parere Diana Maftei