Cursurile Jademy

Java

Java

Java Coding Bootcamp

8 saptamani
20 ore / saptamana
Acest tip de curs este recomandat persoanelor care au capacitatea intelectuala de a asimila foarte repede conceptele si informatiile noi si pot face fata unui volum sustinut de munca. Avand in vedere caracterul intensiv al cursului, pentru maximizarea rezultatelor nu recomandam potentialilor studenti implicarea in alte activitati sau angajarea (fie si part time) pe durata studiului coding bootcamp.
Vezi detalii curs
Java

Java Modul Incepatori

6 saptamani
12 ore / saptamana
Acest curs dureaza 6 saptamani. Programa analitica este conceputa astfel incat sa cimenteze bazele programarii in Java, pregatindu-i pe cursanti pentru dezvoltarea eficienta a unor abilitati de dezvoltare mai avansate, fie in cadrul cursului Modul Intermediari sau Coding Bootcamp!
Vezi detalii curs
Java

Java Modul Intermediari

18 saptamani
9 ore / saptamana
Ai cunostinte de programare de baza, dar nu reusesti sa participi la cursul de bootcamp? Acest curs este dedicat persoanelor care, pe langa un job, vor sa isi aloce timp si pentru dezvoltare sau reconversie profesionala. Durata cursului este de 18 săptămâni, iar pentru studiul individual/teme recomandam cel putin cate 1 ora pe zi.
Vezi detalii curs