Cursurile Jademy

Java

Java

Java Coding Bootcamp

8 saptamani
20 ore / saptamana
Acest tip de curs este recomandat persoanelor care au capacitatea intelectuala de a asimila foarte repede conceptele si informatiile noi si pot face fata unui volum sustinut de munca. Avand in vedere caracterul intensiv al cursului, pentru maximizarea rezultatelor nu recomandam potentialilor studenti implicarea in alte activitati sau angajarea (fie si part time) pe durata studiului coding bootcamp.
Vezi detalii curs
Java

Java Modul Incepatori

8 saptamani
9 ore / saptamana
Acest curs dureaza 8 saptamani. Programa analitica este conceputa astfel incat sa cimenteze bazele programarii in Java, pregatindu-i pe cursanti pentru dezvoltarea eficienta a unor abilitati de dezvoltare mai avansate, fie in cadrul cursului Modul Intermediari sau Coding Bootcamp!
Vezi detalii curs
Java

Java Modul Intermediari

7 saptamani
12 ore / saptamana
Acest curs este dedicat persoanelor care, fie au absolvit cursurile Jademy destinate incepatorilor (Seral Incepatori sau Modul Incepatori), fie au cunostinte anterioare echivalente programei corespunzatoare modulului mentionat. Durata cursului este de 7 săptămâni, iar pentru studiul individual/teme recomandam cel putin cate 1 ora pe zi.
Vezi detalii curs