Cursurile Jademy

Java

Java

Java Coding Bootcamp

8 saptamani
20 ore / saptamana
Java Bootcamp, concept nou de instruire intensiva IT se adreseaza persoanelor care vor sa invete sau sa se specializeze in programare, dar in acelasi timp isi doresc o alternativa mai rapida la cursurile serale sau de weekend. Participarea in cadrul acestui program presupune prezenta zilnica.
Vezi detalii curs
Java

Java Modul Incepatori

6 saptamani
12 ore / saptamana
Acest curs dureaza 6 saptamani si este destinat persoanelor care s-au mai jucat cu programarea fie la liceu, fie in cadrul facultatii fie prin studiu individual, astfel incat domeniul nu le este in totalitate strain. Cursul este conceput pentru a pune bazele programarii in Java, pregatindu-i astfel pe cursanti pentru dezvoltarea eficienta a abilitatilor de coding fie in cadrul modulului pentru intermediari, fie in cadrul Java Coding Bootcamp!
Vezi detalii curs
Java

Java Modul Intermediari

7 saptamani
12 ore / saptamana
Acest curs este accesibil persoanelor care fie au absolvit cu brio modulul Jademy destinat incepatorilor, fie au cunostinte anterioare echivalente programei corespunzatoare modulului mentionat, cunostinte pe care desigur le vom supune unui test. Durata cursului este de 7 săptămâni, iar programul constă în 4 ore de studiu pe zi, 3 zile pe săptămână, alături de instructor. Pentru studiul individual/teme se recomandă minim 4 ore pe zi.
Vezi detalii curs
Java

Java Seral Incepatori

12 saptamani
6 ore / saptamana
Iti doresti sa inveti programare dar esti prins cu munca si orarul incarcat nu iti permite urmarea modulului pntru incepatori? Nicio problema, la tine ne-am gandit cand am conceput acest curs si ne propunem sa te ajutam sa inveti programare pe parcursul celor 12 saptamani, fara graba si fara sa iti dai peste cap programul de la munca.
Vezi detalii curs
Java

Java Seral Intermediari

14 saptamani
6 ore / saptamana
Iti doresti sa inveti programare dar esti prins cu munca si orarul incarcat nu iti permite urmarea modulului pntru incepatori? Nicio problema, la tine ne-am gandit cand am conceput acest curs si ne propunem sa te ajutam sa inveti programare pe parcursul celor 14 saptamani, fara graba si fara sa iti dai peste cap programul de la munca.
Vezi detalii curs
Java

Open Office Hours (Gratuit)

4 ore
4 ore / saptamana
Această ședință este GRATUITĂ atât pentru actualii cursanți Jademy, dar și pentru cei care încă nu s-au hotărât dacă să urmeze un curs de programare sau nu. Office Hours este oportunitatea ideală să afli dacă locul tău este în bancă alături de viitorii programatori ai României.
Vezi detalii curs