Inapoi la toate articolele

Ce e mai util: să cumperi un Voucher de Examen sau să te înscrii pentru examenul de certificare

Îţi surâde ideea de a obţine o cerificare Oracle? Dacă da, eşti deja pe drumul cel bun!

Eşti deja cu un pas mai aproape de a-ţi îmbogăţi setul de aptitudini şi de a deveni un profesionist şi mai bun decât erai până acum prin dorinţa ta de a învăţa mai mult şi de a te dezvolta continuu.

Te întrebi, acum, probabil, dacă e cazul să investeşti într-un voucher de examen sau dacă să te înscrii pentru susţinerea testului. Noi ne-am propus să-ţi explicăm diferenţa dintre cele două.

 

Cumpără un Voucher de Examen de la Universitatea Oracle

Această opţiune este ideală dacă:

  • Îţi doreşti să cumperi acum voucherul de examen şi să programezi testul pentru o data viitoare. Voucherele funcţionează precum cardurile cadou şi, de regulă, au o valabilitate de şase luni. Asigură-te că verifici întotdeauna durata voucherului şi data la care el expiră.
  • Ai de gând să plăteşti cu cardul. Oracle oferă posibilitatea de achiziţii cu cardul în peste 24 de ţări.
  • Vrei să achiziţionezi voucherul de examen de la Universitatea Oracle folosind una dintre modalităţile de plată puse la dispoziţie de companie. Printre acestea se numără ordinele de plată sau creditele de învăţământ ale Universităţii Oracle.
  • Beneficiezi de o reducere dacă faci achiziţia prin firmă. În această categorie nu intră Programul de Dezvoltare a Resurselor Umane, discounturile Academiei Oracle sau orice ale reduceri la taxa de examen disponibilepublic  în Programul de Certificare Oracle.
  • Locuieşti în India şi vrei să obţii un atestat Oracle. În acest caz, vizitează secţiunea de achiziţii pentru certificări Oracle.

 

Înscrie-te la Examen şi fă chiar acum programarea!

Alege această obţiune dacă:

  • Eşti pregătit să-ţi programezi examenul chiar ACUM. Poţi achita taxa prin transfer bancar folosind Pearson VUE.
  • Ai cumpărat deja un voucher de examen şi eşti gata să faci şi programarea prin Pearson VUE.

 

Aşadar, acestea sunt cele două opţiuni care îţi pot aduce atestarea Oracle. Alege pur şi simplu una dintre variante, în funcţie de nevoile tale.

Dacă însă mai ai şi alte întrebări în ceea ce priveşte obţinerea certificării Oracle, nu ezita să ne contactezi şi îţi vom oferi toate datele de care ai nevoie.

Autor: Breanne Cooley