Inapoi la toate articolele

Știai că poți să fii în două locuri în același timp?

1

La Jademy se poate. Luna februarie a venit cu încă o serie de dovezi: nu una, nu două, ci trei.

‘Dovezile’ noastre se numesc Alexandru Cojocaru, Mihai Dorobat și Cristian Sandru.

Să știi că nu i-am aruncat pe băieți într-un accelerator de particule ca să deslușim secretele călătoriei spațiu-timp. I-am luat așa cum erau: Alexandru - încă student la Politehnică în București, Cristian - proaspăt absolvent al aceleiași universități, iar Mihai a terminat inginerie civila la București.

Ce le-am făcut însă a fost să-i „aruncăm” în acceleratorul de carieră Java Bootcamp.

Și le-am dat din tot ce avem noi mai bun: cursuri, materiale de studiu alternative și o platformă online cu cele mai bune resurse pentru învățat. Nu i-am lăsat singuri: au fost susținuți de cei mai buni traineri Java. Cel mai mare merit le aparține însă celor 3 cursanți care nu s-au multumit cu folosirea resurselor pe care Jademy le-a pus la dispoziția lor, ci au lucrat si acasa, in timpul lor liber. Prin studiu individual, determinare, motivație și efort zilnic susținut, cei trei au fost activi în căutarea unui loc de munca, au mers la interviuri si au reușit să obțină un job chiar înainte de a absolvi!

3 2 4

 

 

 

 

 

Ne pregăteam să-i avem numai pentru noi, vreme de 3 luni. Însă Alexandru a fost „vânat” de Deutsche Bank, Mihai de PJ Interactive iar pe Cristian au reușit să ni-l „fure” cei de la Binovate. Așa se face că, în ciuda faptului că Bootcamp-ul încă nu s-a încheiat, cei trei sunt în același timp studenți Jademy și viitori angajați ai celor două companii.

Cu un pas în Java Bootcamp și celălat în pragul poziției de Junior Java Developer, Alexandru, Mihai și Cristian sunt doar trei dintre studenții noștri tineri și capabili, pe care îi pregătim pentru orice situație, când vine vorba de Java. Chiar dacă situația înseamă „să fii în două locuri în același timp”.