Inapoi la toate articolele

Job-urile JAVA ale acestei săptămâni

JAVA DEVELOPER

Kepler-Rominfo - București, România

Kepler - Rominfo este unul din liderii de pe piața IT din România și oferă software, soluții și produse pentru clienți din toată lumea. Poți aplica aici.  

JAVA Developer ( 0-1 ani experiență)

Totalsoft - București, România

TotalSoft s-a impus în Europa Centrală cu sistemul Charisma ERP, un produs de top, orientat către inovație și tehnologie mobilă. Companii multinaționale din 28 de țări au optat pentru Charisma ERP datorită compexității, referințelor excelente și experienței unice de lucru. Poți aplica aici.  

Junior Java Developer ( 0-1 ani experiență)

BRAINSPOTTING - București, România

BRAINSPOTTING oferă consultanță în procesul de selecție și recrutare pentru industria IT din România. Începând din 2001 Brainspotting a ajutat peste 400 de clienți atât in plan național cât și internațional să recruteze talent IT.Poți aplica aici.  

Java Junior Developer – Program Internship (0-1 ani experiență)

Totalsoft - București, România

TotalSoft s-a impus în Europa Centrală cu sistemul Charisma ERP, un produs de top, orientat către inovație și tehnologie mobilă. Companii multinaționale din 28 de țări au optat pentru Charisma ERP datorită compexității, referințelor excelente și experienței unice de lucru. Poti aplica aici.

Java Systems Developer -eCommerce team           

Gameloft Romania SRL - București, România

Lider pe piata dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive mobile de ultima generatie, Gameloft inoveaza in domeniul sau inca din anul 2000. Compania creaza jocuri pentru toate platformele digitale si, avand o audienta de 173 milioane de utilizatori lunar ofera prin intermediul Gameloft Advertising Solutions un nivel unic de vizibilitate si implicare advertiserilor. Poți aplica aici.  

Junior Data Warehouse/SQL, Java, .NET, şi Mobile Developers

American Greetings - București, România

Dacă îţi doreşti să spui "Start new game", American Greetings caută Junior Data Warehouse/SQL, Java, .NET, şi Mobile Developers.

Nu te speria, experienţa de minim un an nu se limitează doar la activitatea într-o companie, ci şi la implicarea în diverse proiecte.Daca sesiunea te conditioneaza, poti incepe in perioada februarie - martie. Take a shot and be our new colleague!

**Dacă te tentează, cât de puţin, trimite CV-ul la mariaaatudor5@gmail.com sau la mpopovici@ag.com.