Inapoi la toate articolele

Job-urile JAVA ale acestei săptămâni

Java Developer

Accenture, București

Accenture este lider mondial în domeniul serviciilor profesionale, oferind o gamă larga de servicii si soluții de strategie, consultanță, operațiuni și tehnologii digitale. Aplică aici.  

Java Developer

Qualysoft, București

Fondata in 1999 la Viena, Grupul Qualysoft este o companie de servicii si consultanta IT independenta de producatori, ce furnizeaza cu succes suport clientilor sai internationali cu scopul de a le creste competitivitatea si eficienta economica prin intermediul solutiilor IT. Aplică aici.  

Junior Java Developer

Misys Banking Systems, București

Misys este pe poziție fruntașă în industria de software financiar, oferind cel mai vast portofoliu de pe piață : investiții, trezorerie, banking, comerț și soluții de minimizarea riscurilor. Aplica aici.

Junior Software Developer (Java and C++)

Misys Banking Systems, București

Misys este pe poziție fruntașă în industria de software financiar, oferind cel mai vast portofoliu de pe piață : investiții, trezorerie, banking, comerț și soluții de minimizarea riscurilor.Aplică aici.  

Junior Application Developer

iTrack, București

iSYS Professional a fost fondată în 2008 ca și companie de Software Development și printre partenerii lor se numără Microsoft și Vodafone M2M. Aplică aici.