Inapoi la toate articolele

Jademy dă startul unor noi sesiuni de Coding Bootcamp. Hai și tu!

Vara este deja aici, ceea ce înseamnă zi mai lungă, timp mai mult, deci momentul potrivit pentru te ocupa de dezvoltarea ta personală.  Jademy a conceput programul perfect adaptat timpului și nevoilor tale pentru ca tu să îți poți crea noi perspective pentru carieră și poate chiar și viață personală.

Ce înseamnă Coding Bootcamp?

Java Bootcamp, concept nou de instruire intensivă IT, se adresează persoanelor care vor să înveţe sau să se specializeze în programare, dar în acelaşi timp îşi doresc o alternativă mai rapidă la cursurile serale sau de weekend. Participarea în cadrul acestui program presupune prezenţa zilnică timp de 4 ore pe zi, trei zile pe săptămână.

Jademy se focusează pe predarea de programare Java (Java SE, Java EE și SQL) și pune la dispoziție două module de curs: Coding Bootcamp Începător și Coding Bootcamp Intermediar.

>>> Află mai mult despre Coding Bootcamp <<<

Ce spun absolvenții Jademy?

alumni-jademy-sergiu-panaitescu

„Am fost primit peste tot foarte bine şi angajatorii au fost uimiţi de cantitatea de cunoştinţe pe care am acumulat-o într-un timp scurt. De multe ori mi s-a spus, în ceea ce priveşte Java, că nivelul de cunoştinţe este similar sau chiar mai avansat decât al studenţilor de specialitate. Ideea că ai făcut un curs intensiv atrage foarte mult şi îţi sunt deschise multe uşi. Am rămas uimit cât de multe cunoştinţe dobândite la curs am aplicat la locul de muncă şi am constatat cât de bine a fost pus accentul exact pe cunoştinţele de care ai nevoie în activitatea de zi cu zi”. Sergiu Panaitescu, Java Developer la UniCredit Integrated Business Solutions.

>>> Află părerile și altor studenți <<<

Nu știi dacă acest curs este potrivit pentru tine?

Poate nu ai scris niciodată o linie de cod și nu ai niciun alt fel de experiență în domeniu. Acest lucru te sperie deși îți dorești să înveți programare. Avem însă vești bune pentru tine - cunoștințele tehnice anterioare nu constituie un criteriu de eligibilitate la Coding Bootcamp Începător, întrucât Jademy îți pune la dispoziție un set de cunoștințe minime necesare pentru urmarea cursurilor de programare.

Cum te poți înscrie?

Pentru înscriere va trebui să accesezi pagina de contact a Jademy, prin care să trimiți CV-ul tău și să te programezi la un interviu în care vei afla și mai multe informații despre Jademy și Coding Bootcamp.

>>> Înscrie-te aici! <<<

În concluzie, dacă ești pasionat și îți dorești să înveți programare pentru a-ți construi o carieră în IT sau pur și simplu ca hobby, curaj, ai totul la îndemână!