Inapoi la toate articolele

De ce să alegi IT training cu certificare Oracle?

Progres în carieră:

Cursurile noastre de pregătire a programatorilor sunt special concepute pentru a preda aptitudini aliniate direct cerinţelor reale de pe piaţa forţei de muncă în domeniul IT. Astfel, noi, inclusive prin parteneriatul cu Oracle îţi putem pune la dispoziţie toate noţiunile de care ai nevoie pentru a te face remarcat într-un mediu profesional competitiv.

 

Şansa unui salariu mai bun:

Cercetări şi studii făcute de-a lungul ultimilor ani au  scos la lumină faptul că profesioniştii care au investit în a obţine certificările Oracle au ajuns, în scurt timp, să îşi îmbunătăţească veniturile salariale, în comparaţie cu alţi colegi de-ai lor care nu deţineau astfel de atestate. Un astfel de certificate al profesionalismului la cel mai înalt nivel, îţi va impacta cu siguranţă pozitiv viaţa profesională şi îţi va aduce mai mulţi bani.

 

Avem cei mai buni experţi: 

Cursurile noastre sunt ţinute de unii dintre cei mai buni specialişti în programare Java. La asta se adaugă standardizarea Oracle pe care noi am preluat-o cu succes încă de anul trecut. Avem, aşadar, toate resursele pentru a pregăti specialişti care să gestioneze tehnologiile Oracle, populare în rândul marilor companii de IT din întreaga lume. Suntem pregătiţi să oferim răspunsurile la orice întrebare ai avea!

Opţiuni flexibile de învăţare:

Dacă ai decis că vrei să devii programator, dar nu eşti încă sigur de unde să începi, noi îţi punem la dispoziţie mai multe module de studii. Ai, pentru început, Java Modul Începători – este cu program de studiu care se întinde pe parcursul a şase săptămâni şi se adresează celor care au deja câteva noţiuni în ceea ce priveşte coding-ul.

Dacă ştii deja binişor cum stă treaba cu programarea, poţi trece direct la Java Modul Intermediari. Durează şapte săptămâni şi îl recomandăm, de regulă, absolvenţilor modulului de începători sau celor care deja vin la noi cunoscând noţiunile predate în programul destinat novicilor.

Îţi punem la dispoziţie şi Java seral – care durează 24 de săptămâni, a câte 6 ore pe zi. Am gândit acest program tocmai pentru a veni în sprijinul celor care pe timpul zilei sunt nevoiţi să meargă la serviciu, însă îşi doresc să înveţe şi programare într-un cadru organizat.

Unul dintre cele mai de success programe ale noastre este, cu siguranţă, Java Coding Bootcamp, conceptual de învăţarea intensivă, adresat celor care vor să se specializeze în programare într-un timp cât mai scurt. Participarea în cadrul acestui program presupune prezenţa zilnică la cursuri.

Mai nou, am decis să extindem nişa şi să oferim şansa de a învăţa programare alături de trainerii noştri oricui, inclusiv persoanelor din afara ţării, prin programul Online Remote Coursecu predare virtuală în limba engleză. Te poţi înscrie la curs online şi poţi lua parte la el tot din confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla. Te ajutăm astfel să îmbini utilul cu plăcutul!

Java SE 7 Programming Ed 2 este unul dintre modulele pe care le oferim în parteneriat cu Oracle şi în cadrul căruia ai şansa de a învăţa de la cei mai buni instructori despre interfaţe de programare a aplicaţiilor (Application Programming Interfaces – API) pe care le vei folosi pentru a crea aplicaţii în limbaj Java. De asemenea, vei învăţa să creezi baze de date cu JDBC.

Java EE 6 – Dezvoltarea de aplicaţii pentru baze de date cu Java Persistence API (JPA) Ed 1. Este cursul în cadrul căruia te învăţăm tot ce trebuie să ştii despre JPA în contextul unei aplicaţii dezvoltate folosind Java Enterprise Edition, dar şi despre platforma Java Enterprise Edition în sine.

Java Enterprise Edition 7 este cursul de care ai nevoie pentru a învăţa cele necesare despre dezvoltarea aplicaţiilor web front-end.

Java SE7 Fundamentals – Este cursul de care au nevoie cei care vor să înveţe programare însă nu au prea multe cunoştinţe în domeniu. Java SE 7 Fundamentals explorează tot ce înseamnp programarea orientată pe obiect.

Acestea sunt doar câteva dintre programele de studii pe care Jademy le oferă, majoritatea în parteneriat cu Oracle University. Tot ce trebuie să faci este să accesezi secţiunea de cursuri a site-ului nostru, unde te poţi documenta despre fiecare curs în parte. Dacă tot nu ştii ce ţi s-ar potrivi, contactează-ne şi te vom ghida noi către programul adecvat cunoştinţelor şi nevoilor tale.

 

Satisfacţie 100%!

Ne-am obişnuit deja să primim feed-back din ce în ce mai pozitiv din partea absolvenţilor noştri. Ne place să evoluăm continuu şi să oferim cele mai bune programe de educaţie în materie de IT. Dacă şi tu eşti ambiţios şi vrei să faci pasul către o carieră de succes ca programator, vino şi învaţă tot ce trebuie să ştii!