Inapoi la toate articolele

Dacă vrei, poți! Alexandru Cojocaru, un exemplu demn de urmat

Îți dorești să înveți programare dar ai rețineri din cauza lipsei de experiență în domeniu? Ești sceptic cu privire la posibilitatea de a învăța Java în doar 4 luni? Sau poate ne urmărești de ceva vreme și îți place să stai la curent cu ce se mai întâmplă la noi? Indiferent de caz, dacă răspunsul este da, atunci avem ceva pentru tine!

Alexandru Cojocaru, proaspăt absolvent al Java Coding Bootcamp a vrut să vă povestească despre experiența lui la Jademy. Ne-a spus despre ceea ce l-a determinat să urmeze acest curs, despre provocările și surprizele pe care le-a întâmpinat, dar și despre rezultatele timpului și efortului investit în programul nostru. Deși nu mai studiase programare și nu avea experiență într-un domeniu conex IT, Alexandru a avut rezultate foarte bune si o evoluție frumoasă pe parcursul celor aproape 4 luni de studiu intensiv. Încă înainte de a termina cursul Jademy, el a mers din proprie inițiativă la interviuri și a fost printre primii cursanți de la Bootcamp 7 care au reușit să-și asigure o oportunitate de a lucra ca programator. Momentan, este Junior Java Developer în cadrul unui program de internship la Deutsche Bank. Noi îi dorim multe reușite în continuare!

Ascultă povestea lui și poate vei găsi răspunsuri la întrebări pe care le ai și tu. https://www.youtube.com/watch?v=o3M1VqCG8Tg