Inapoi la toate articolele

Ce ți se întâmplă la Java Bootcamp

Java Bootcamp

  • Înveți în 3 luni cât ai învăța la 2 cursuri în facultate, timp de 1 an de studiu
  • Ai acces la toate resursele necesare pentru a studia intensiv Java (cărți, materiale, platforma de studiu online, software)
  • Aplici în practică tot ce înveți, în echipă și asistat de instructori certificați Oracle
  • Ai acces nelimitat (inclusiv în weekend) la spațiul de lucru, pentru a exersa oricât dorești
  • Nu îți oferim doar o hârtie la absolvire, ci te sprijinim activ în găsirea unui loc de muncă
  • Plătești în medie de 15 ori mai puțin decât în străinătate pentru instruire
  • Ai 90% șanse să începi să lucrezi la finalul cursului

  111

Menționam în articolul anterior eficiența Coding Bootcamp-urilor, atât de partea companiilor care reușesc să își acopere deficitul de angajați specializați, cât și de cea a absolvenților care își asigură un loc de muncă bine plătit. În sprijinul acestei afirmații vine rata de succes a programului de instruire în Java pe care îl desfășurăm aici, la Jademy: 90% dintre studenții noștri își găsesc un job la finalul cursului – unii asistați de noi, alții prin forțele proprii, iar pe unii îi contactează angajatorii pe LinkedIn chiar înainte de a termina cursul.

Ce știi să faci la finalul celor 3 luni de training?

Printre aplicațiile dezvoltate de studenții noștri se numără: Sudoku (aplicație Android), Aplicație tip WhatsApp, X și O, un tool ERP, sistem de gestiune al contabilității etc. De menționat este faptul că aceste aplicații sunt complexe și pot pune probleme chiar și unui programator experimentat, însă absolvenții noștri au reușit să le realizeze după doar 3 luni de studiu și 1 lună dedicată exclusiv dezvoltării aplicației.

Cu alte cuvinte, la finalul celor 3 luni de training acumulezi destule cunoștințe încât să poți fi angajat pe un post de Junior.

Cum te ajutăm în găsirea unui loc de muncă?

În primul rând, te consiliem în redactarea CV-ului și te pregătim pentru interviuri. Dar mai mult decât atât, dacă ți-ai însușit un set de cunoștințe solide și pentru care putem garanta, îți includem CV-ul personal în broșura de pe platforma noastră jobs.jademy.ro. Acolo, companiile și agențiile de recrutare cu care colaborăm, își selectează candidații pentru interviu. De aici înainte, totul depinde de tine.

LinkedIn

Unde sunt acum absolvenții Jademy?

Până acum, studenții noștri s-au angajat la companii precum Siveco, ING, Unicredit, Qualysoft, Crazy Web, Alten, IT Smart Systems, IBM iar pe unii dintre ei am reușit să-i plasăm chiar și în străinătate (Portugalia). Mai mult, datorită calității pachetului de cunoștințe tehnice transmise studenților noștri dar și colaborării eficiente cu companiile partenere, acestea din urmă revin pentru a recruta și alți alumni Jademy.

Qualysoft

Radu Postolache, Manager General al Qualysoft, impartaseste experienta pozitiva cu ceilalti studenti Jademy pe care i-a angajat si promite sa mai recruteze 2 juniori

Cât te costă programul nostru de instruire?

Un avantaj extraordinar îl constituie faptul că prețul participării la Java Boot Camp este în medie de 15 ori mai mic decât la același fel de program în străinătate, unde taxa de școlarizare se plasează adesea în jurul valorii de 10.000 $/€. Drept exemplu, vă reamintesc de Google, care a a lansat săptămâna trecută, pentru prima dată în istoria sa, un Developer Boot Camp pentru Android, la care costurile de participare sunt de 13.500$.

Așadar, în urma unei investiții mici de timp – comparativ cu durata studiilor universitare – și relativ scăzute în ceea ce privește costurile, poți deveni angajatul unei firme de profil unde, în funcție de oportunitate și cunoștințe tehnice, salariile se situează între 400 și 800 € pentru o poziție de Junior.

În cele din urmă, reiterăm crezul Jademy, citându-l pe Jake Schwartz, directorul executiv Google, în cadrul lansării Developer Boot Camp pentru Android: „Nu garantăm perfecționare în 12 săptămâni, dar oferim oamenilor o rampă de lansare.”