Inapoi la toate articolele

Bilete reduse pentru studenții Jademy ce vor să participe la MOSS 2016

Asociația Patronală a Industriei de Software si Servicii (ANIS) organizează în data de 23 martie la București a doua ediție a conferinței Make Open Source Software – MOSS 2016.

Dezvoltatori, manageri de echipe sau proiecte, studenți și profesori interesați de tehnologiile open source sunt așteptati să ia parte la prezentări și discuții tehnice aprofundate despre sisteme integrate, Internet of Things, aplicații pentru mobil și soluții Cloud.

Conferința se axează pe două segmente principale – IoT, Embedded & Mobile Systems și Cloud Solutions și va găzdui 9 prezentări de proiecte, studii de caz și demonstrații live precum și 3 workshop-uri hands-on susținute de specialiști în dezvoltarea de software open source.

Subiectele vizează dezvoltarea de aplicații mobile, aplicații pentru echipamente hardware integrate (embedded), compresii și securitate cibernetică pentru mobil, precum și implementare de soluții hibride în cloud sau monitorizarea aplicațiilor.

Agenda evenimentului este disponibilă aici.

“Date fiind semnalele venite din partea comunității high tech și a interesului crescut pentru solutiile open source, ANIS dorește să reediteze succesul primei ediții MOSS. În plus, în acest an focusul va fi pe interactivitate, astfel încât participanții la eveniment să poată accesa cât mai multă informație de la invitații noștri.“ spune Valerica Dragomir, Director Executiv ANIS.

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul evenimentului și se pot achiziționa online, direct de pe site. Perioada de discount early bird este valabilă pâna la data de 12 februarie 2016.

ANIS susține în continuare misiunea educaționala față de industrie și încurajează participarea unui numar cât mai mare de studenți, care sa poată avea acces la comunitate și la prezentări de talie globală. Pentru studenții interesați de sectorul open source este disponibil un tarif preferențial de 30 euro.

MOSS 2016 este organizat cu sprijinul sponsorilor: Intel Romania Software Development Center, Microsoft România si EventLink360.