Inapoi la toate articolele

Alumni Jademy adaugă valoare companiilor care îi angajează

„Colaborarea cu Jademy a fost una dintre cele mai bune decizii de management a resurselor umane pe care le-am luat.”

Cine nu s-ar simți onorat să audă asemenea cuvinte? Noi suntem cu atât mai mândri cu cât ele vin din partea Qualysoft Information Technology.

Și ca să ne înțelegeți pe deplin entuziasmul, vă povestim puțin despre partenerul nostru.

Cine sunt Qualysoft Information Technology?

Grupul Qualysoft este o companie cu prezență internațională, în țări precum Austria, Ungaria, Germania, Serbia, România, Ucraina și Slovacia.

Cu ce se ocupă?

Oferă servicii și consultanță IT, cu scopul de a crește competitivitatea și de a eficientiza resursele financiare ale clienților săi.

Cine sunt acești clienți?

Este vorba cu precădere de companii din domeniul financiar, energetic, din industria auto și din cea a telecomunicațiilor. Menționăm doar câteva nume: AXA, Groupama, GDF Suez, Daimler, Porsche, Ericsson, AGFA.

Pentru a le putea oferi acestora servicii de cea mai înaltă calitate, Qualysoft Information Technology a stabilit relații de parteneriat cu o serie de companii prestigioase la nivel mondial, precum Microsoft, HP, Samsung, IBM, SAP sau Oracle.

La momentul actual, Qualysoft numără peste 400 de specialiști în Europa Centrală și de Est, pregătiți să adreseze oricând nevoile pieței într-un mod inovator și să se adapteze cu flexibilitate maximă la cerințele clienților pe care îi au.

Care este poziția lor atunci când vine vorba de extinderea echipei?

„La Qualysoft luăm foarte în serios angajamentul pe care îl avem față de clienții noștri în ceea ce privește oferirea serviciilor IT profesioniste. Totodată, având parteneri ca IBM, misiunea noastră continuă este de a menține și îmbunătăți standardele calității în serviciile pe care le oferim.

Acest lucru este acum posibil și cu ajutorul Jademy, care are o contribuție incontestabilă în segmentul IT de piață a muncii. Absolvenții lor sunt angajați dedicați, care aduc un plus de profesionalism oricărei companii.”

Înțelegeți acum de ce suntem atât de onorați să contribuim la prestigiul unei companii precum Qualysoft Information Technology?

Java Bootcamp dă roadele așteptate, nu doar în ceea ce privește angajarea în proporție de 90% a absolvenților noștri, dar și când vine vorba de nivelul de satisfacție a companiilor care aleg să își ocupe posturile vacante cu alumni Jademy.

Cum știm că facem o treabă bună?

Radu Postolache, General Manager al Qualysoft România ne-a confirmat încă odată acest fapt, în cuvintele de mai jos:

„Calitatea training-urilor oferite de Jademy este evidentă în profesionalismul si seriozitatea cu care absolvenții preiau sarcinile job-ului după finalizarea cursurilor. Am avut plăcerea de a angaja doi programatori instruiți de Jademy, a căror prestație nu numai că s-a ridicat la standardele companiei noastre, ci le-a și depășit. Datorită performanțelor înregistrate în timpul colaborării cu noi, serviciile unuia dintre cei doi absolvenți au fost externalizate către IBM.”

Nu putem fi decât bucuroși să aflăm că eforturile noastre și ale partenerilor noștri se ridică la nivelul de profesionalism practicat în marile companii IT.

Promitem să continuăm în același ton și să livrăm rezultate cel puțin la fel de bune tuturor partenerilor și absolvenților noștri.