Inapoi la toate articolele

2016 aduce schimbări pentru cursul Java Coding Bootcamp!

Așa cum știți, Jademy este singura instituție din România care oferă programul de tip coding bootcamp pentru cei care doresc să învețe să scrie cod în limbajul de programare Java. Cursurile în format bootcamp sunt cea mai eficientă modalitate de a învăța, atât din punct de vedere financiar cât și ca durată de desfășurare. Și pentru că ne dorim să oferim un program care adresează cât mai bine nevoile dar și dorințele cursanților noștri, căutăm mereu să facem schimbările necesare pentru a îmbunătăți experiența cursului intensiv și accelerat marca Jademy. Cum facem acest lucru? Simplu, vorbind cu ei și ascultând sugestiile și ideile lor.

Care sunt noutățile?

  • Structura. În urma celui mai recent sondaj trimis absolvenților și cursanților actuali ai Jademy, am optimizat modul de desfășurare al bootcamp-ului. Conform feedback-ului primit atât de la cursanți cât și de la instructori, productivitatea colectivului scade semnificativ dupa ora 16, reducându-se astfel și gradul de concentrare asupra materiei predate. Așadar, prima schimbare pe care am decis să o facem vizează direct maximizarea eficienței cu care se asimilează și sedimentează informațiile noi. În loc de 8 ore petrecute zilnic în clasă, am redus numărul la 5 ore de prezență la curs și am pus un accent mai mare pe partea practică prin creșterea timpului dedicat lucrului individual (teme, proiecte,etc). Practic numărul de ore acordat studiului rămâne același, dar noua structură asigură un randament mult mai bun pentru cursanții noștri.
  • Repartiție. Această schimbare este legată de evoluția nivelului de cunoștințe și ritmul de învățare al cursanților. Dacă în trecut colectivul rămânea același pe toată durata bootcamp-ului, acum vom face lucrurile altfel: vom porni cu două bootcamp-uri în același timp, iar după aproximativ o lună de predare și exerciții, cursanții vor susține o testare care va include atât teorie cât și practică. În urma acestei testări și a evoluției până în acel moment, cursanții vor fi repartizați în două sau trei grupe în funcție de rezultatele obținute. Astfel fiecare va învăța mai departe înconjurat de colegi care au același nivel de cunoștințe și același ritm de asimilare. În acest mod fiecare persoană în parte va avea posibilitatea de a-și atinge potențialul maxim.
  • Din 2016 și costul participării la Coding Bootcamp a fost majorat. Motivul principal al acestei schimbări este faptul că echipa Jademy este într-un continuu proces de creștere a numărului de parteneriate strategice cu companiile IT din România, în vederea angajării absolvenților noștri după terminarea cursurilor. În plus, am îmbunătățit serviciile de dezvoltare profesională, urmărind să ne pregătim foarte bine cursanții pentru a trece cu succes interviurile la care vor participa și a obține job-urile dorite. Vestea bună este că dacă treceți de procesul de selecție și vă înscrieți până la 15 martie, beneficiați de promoția Early Bird!

Cât durează noul bootcamp și când începe?

Durata bootcamp-ului este în continuare de 16 săptămâni, împărțite astfel: 2 săptămâni de studiu individual la distanță și 14 săptămâni de studiu cu prezență zilnică la sediul nostru. Următoarele două bootcamp-uri vor începe simultan la mijlocul lunii aprilie, înscrierile s-au deschis din luna februarie și deja am început să ținem interviuri. Așadar, ușile noastre sunt deschise pentru cei care doresc să învețe Java într-un mod eficient. Te așteptăm, trimite-ne CV-ul tău, vino la interviu și convinge-ne că ești candidatul potrivit pentru bootcamp!